Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το ντοκιμαντέρ που συγκίνησε τους Σουηδούς: "Τι τρέχει με τους Έλληνες"

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Το ντοκιμαντέρ που συγκίνησε τους Σουηδούς: "Τι τρέχει με τους Έλληνες"
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έφτιαξε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό και ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με κεντρικό θέμα την κρίση στην Ελλάδα για λογαριασμό της σουηδικής τηλεόρασης.

Μάλιστα, για την κατάσταση στη χώρα μίλησαν πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί όπως ο Γιώργος Κύρτσος, η Λιάνα Κανέλλη, η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στις 3 Ιανουαρίου από το πρώτο κανάλι της σουηδικής κρατικής τηλεόρασης και άγγιξε συναισθηματικά τους σουηδούς πολίτες καθώς αναλύει και δείχνει το πόσο κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, βασανισμένοι και εξαθλιωμένοι πλέον νιώθουν οι Έλληνες.
Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου επισκέπτεται οικογένεια που ζει χωρίς ρεύμα, το κοινωνικό παντοπωλείο, και κάνοντας βόλτα στους δρόμους της Αθήνας δείχνει τα πολλά ξενοίκιαστα καταστήματα και την τραγική κατάσταση στην οποία ζουν οι άστεγοι.
Αξιοσημείωτο είναι πως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ η δημοσιογράφος δέχεται διαρκώς εκατοντάδες προσφορές Σουηδών πολιτών που επιθυμούν να βοηθήσουν φτωχές οικογένειες Ελλήνων.





Τί τρέχει με

Τί τρέχει με

Τί τρέχει με




-

Δεν υπάρχουν σχόλια: