Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Πόθεν Έσχες: Περαιτέρω διερεύνηση μόνο για 3 - 4 βουλευτές

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Πόθεν Έσχες: Περαιτέρω διερεύνηση μόνο για  3 - 4 βουλευτές
Τρεις –τέσσερις έγιναν τελικά από «έντεκα» οι… « ύποπτοι» πολιτικοί για τους οποίους κρίθηκε ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση σχετικά με τις μειώσεις των καταθέσεων τους από 100.000 έως 4000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Έσχες, Βαγγέλη Αργύρη, «τα ονόματα δεν είναι δυνατόν να δοθούν στην δημοσιότητα πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου».

Κατά την συνεδρίαση της επιτροπής το απόγευμα της Τετάρτης, οι ορκωτοί ελεγκτές προσκόμισαν στα μέλη της, τα αποτελέσματα των ερευνών για περίπου είκοσι, πρώην και νυν,  βουλευτές, των οποίων οι δηλώσεις πόθεν έσχες, παρουσίαζαν σημαντικές μειώσεις καταθέσεων, χωρίς να δικαιολογούνται.

Από τις περιπτώσεις αυτές, μόνο τρεις –τέσσερις δεν έπεισαν την επιτροπή, η οποία αποφάσισε ομόφωνα να συνεχίσει την έρευνα για να διερευνηθεί η πιθανότητα παραβίασης των διατάξεων του Πόθεν Έσχες.

Τα αποτελέσματα των ερευνών αναμένονται ...κατόπιν εορτών, σε περίπου δέκα ημέρες, και ονόματα θα δοθούν μόνο στην περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: