Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυμα Παπανδρέου: "Θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική"

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Μήνυμα Παπανδρέου: "Θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική"
Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε πολιτικές δυνάμεις εντός αλλά και εκτός του κόμματος του.

Λίγες μόλις ώρες πριν την αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθήσει παρουσία όλων των κορυφαίων στελεχών, ο κ. Παπανδρέου με συνέντευξή του στο «PRI’s The World» ξεκαθαρίζει ότι θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες: «Σε όλη μου την πολιτική ήμουν ενεργός, και πριν μπω στην πολιτική και αφού μπήκα. Θα παραμείνω, λοιπόν, ενεργός αλλά το πώς δε θα το απαντήσω ακόμη».

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην απόφαση για δημοψήφισμα ξεκαθαρίζοντας ότι εμμένει στην ορθότητα της: «Δε μετανιώνω καθόλου για την απόφαση του δημοψηφίσματος γιατί σημαίνει ότι οι Έλληνες αποφασίσουν οι ίδιοι για τη μοίρα τους. Πιστεύω ότι θα το “κερδίζαμε”». Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι θα γινόταν εάν ήταν αρνητική η απάντηση των Ελλήνων και η χώρα έβγαινε από το ευρώ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι ακόμη και έτσι «αυτή θα ήταν η δημοκρατική απόφαση του λαού».

Αφού αναφέρθηκε στην παράδοση της οικογένειας του στην πολιτική και τις μάχες που έχει δώσει για τη δημοκρατία, ο κ. Παπανδρέου κατέληξε λέγοντας ότι υπάρχουν δυνάμεις πέρα από την πολιτική: «Όποιες πολιτικές κι έχουμε, αν δεν έχουν την υποστήριξη των πολιτών στο τέλος δε θα επιτύχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: