Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αγανακτισμένοι και χωρίς δώρο Χριστουγέννων οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Αγανακτισμένοι και χωρίς δώρο Χριστουγέννων οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ
Στον αέρα είναι ακόμα το αν τελικά θα πάρουν την Τετάρτη το Δώρο των Χριστουγέννων, οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, οποίοι είναι ήδη απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες.

Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι βρέθηκε το σχετικό …κονδύλι και η καταβολή του Δώρου στους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ δείχνει εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Αυτό βέβαια ενέχει και το εξής παράδοξο: Να γίνει μια καταγγελία από κάποιον από τους υπαλλήλους και τότε να πρέπει να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του Γενικού Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ο οποίος είναι και διοικητής του ΙΚΑ.

Στην περίπτωση αυτή είναι πιθανό ακόμα και το ενδεχόμενο ο κ. Σπυρόπουλος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Τι αναφέρουν στο blog του

Πάντως οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ διεκδικούν άλλη μία προτυπία, καθώς είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι σε πολιτικό κόμμα, το οποίο μάλιστα είχε μέχρι πρόσφατα τη διακυβέρνηση της χώρας, οι οποίοι δηλώνουν ανοιχτά και μάλιστα μέσω του διαδικτύου ότι είναι απλήρωτοι

Αναφέρουν λοιπόν χαρακτηριστικά στο blog τους:

«Το blog αυτό είναι η φωνή της αγανάκτησης των απλήρωτων εργαζόμενων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είναι ένα ...φτωχό κόμμα με πολύ πλούσια στελέχη». Παραλλήλως διευκρινίζουν ότι το blog δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο κόμμα, αφού δεν υπάρχει σωματείο.

Μάλιστα, η πρώτη ανάρτησή τους έχει τίτλο «Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!!», ενώ στο κείμενο αναφέρεται  ότι "δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις, καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα. Ο χρόνος σας τελείωσε...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: