Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σαχινίδης: Έπεσαν έξω οι σχεδιασμοί για τα οικονομικά και την ανεργία

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Σαχινίδης: Έπεσαν έξω οι σχεδιασμοί για τα οικονομικά και την ανεργία
Παραδέχθηκε ότι έπεσαν έξω οι σχεδιασμοί για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών και της ανεργίας ο αναπληρωτής υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
«Μου είναι δύσκολο να σας δώσω εκτίμηση για το που θα διαμορφωθεί τελικά το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης για το 2011» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος απέδωσε τις  αποκλίσεις στην αύξηση της ύφεσης  και στην αύξηση ανεργίας.

Ο  κ. Σαχινίδης  δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων προκειμένου η  κυβέρνηση να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. «Ναι, στόχος και επιδίωξη είναι να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που ψηφίστηκαν για να κινηθεί η χώρα μέσα στις προβλέψεις… Από εκεί και πέρα ισχύει η δήλωση του Πρωθυπουργού ότι η χώρα θα αναλάβει όλες τις δεσμεύσεις της πάντα με την απαιτούμενη κοινωνική ευαισθησία, για να μη θιγούν άλλο οι ευαίσθητες ομάδες» τόνισε.

Τάχθηκε πάντως υπέρ μιας διαπραγμάτευσης με την Ε.Ε. για να είναι πιο αργή η προσαρμογή της χώρας και να μην υπάρχουν τόσο μεγάλες παρενέργειες από την ύφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: