Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΣΕ ΑΓΚΑΙΡΙΑ &  ΑΛΥΚΗ

Τα Χριστούγεννα έρχονται!  Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
 ΄Αναμμα της Βάρκας και της φάτνης που θα στολίσουν την παραλία της Αλυκής υπό τον ήχο Χριστουγεννιάτικης μουσικής.
Απογευματινό τσάι,  Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18.30 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού.                                                                                                            Η εκδήλωση γίνεται με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου για τις ανάγκες του χορευτικού. Τιμή εισόδου 5 ευρώ
Χριστουγεννιάτικο παζάρι,   Παρασκευή 16, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 6 το απόγευμα & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 10  το πρωί έως τις 12 & από τις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο Αγκαιριάς.
Τα  πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι,   Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο Αγκαιριάς.
Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα,   25 Δεκεμβρίου
Ανήμερα τα Χριστούγεννα, μετά την Θ. Λειτουργία, τα παιδιά  του χορευτικού συγκροτήματος Αγκαιριάς θα ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου. Στην συνέχεια, μπουφές γιορτινός και ροφήματα θα προσφερθούν από τα μέλη του συλλόγου στην αίθουσα του Πολιτιστικού.
    Σας περιμένουμε όλους και όλες στις εκδηλώσεις μας. Στόχος μας είναι  να δώσουμε μια γιορτινή νότα στο χωριό μας γιορτάζοντας και φέτος όλοι μαζί!       
                  Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: