Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ενταση στο υπουργικό συμβούλιο

 
Το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί αλλά και η στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ τις τελευταίες ημέρες ανέβασαν το θερμόμετρο στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Ο κ. Ι. Ραγκούσης, υπερασπίστηκε τις αλλαγές για το άνοιγμα του επαγγγέλματος, λέγοντας ότι η τρόικα «μας ξεφώνησε για το θέμα αυτό» και ότι οι νέες ρυθμίσεις συνέβαλαν θετικά στην αξιολόγηση της τρόικας. «Μα εμείς είχαμε συμφωνήσει με την τρόικα. Ποτέ δεν είχαν θέσει τέτοια θέματα», παρενέβη ο κ. Δ. Ρέππας. Ο κ. Μιλτ. Παπαϊωάννου συνέστησε μεγαλύτερη προσοχή στους χειρισμούς για να μην δίνεται η εικόνα της αλλαζονίας στους πολίτες, ενώ ο κ. Χρ. Παπουτσής πρόσθεσε ότι η τρόικα δεν είχε θέσει ποτέ θέμα για τα κριτήρια έκδοσης των αδειών και σημείωσε με νόημα: «Δεν κάνουν τώρα οι κήποι φρούτα!».
Πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου εκφράζουν δυσφορία για την προσπάθεια του υπουργού Υποδομών να οικοδομήσει ένα σκληρό μεταρρυθμιστικό προφίλ όταν, όπως λένε, οι τελικές λύσεις που προτείνει είναι πολύ ήπιες. «Για αυτό το νομοσχέδιο έγινε της κακομοίρας για τρεις μήνες στη χώρα;», έθεταν το ερώτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: