Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Πήραν με τις πέτρες τον υφυπουργό Άμυνας στο Αίγιο!



Ο απόλυτος πανικός επικράτησε χθες το βράδυ στο Αίγιο με τα ΜΑΤ να φυγαδεύουν τον υφυπουργό Άμυνας, Κώστα Σπηλιόπουλο από τη μία και τους διαδηλωτές να τους κυνηγούν πετώντας πέτρες από την άλλη!


Ο κ. Σπηλιόπουλος πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Στρατού Ξηράς και Πυροσβετικής. Την ίδια ώρα εργαζόμενοι της ΕΒΟ αλλά και εργαζόμενοι στο δήμο Αιγίου ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το γυμναστήριο.

Το συγκεντρωμένο πλήθος κατά την άφιξη του κ. Σπηλιόπουλου άρχισε να τον γιουχάρει και να πετάει πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν μερικά τζάμια του γυμναστηρίου. Τα ΜΑΤ που από νωρίς είχαν φτάσει στο σημείο φυγάδευσαν τον υφυπουργό από την πίσω πόρτα. Οι συγκεντρωμένοι συνεχίσοντας να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα  ενώ προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτήριο, με αποτέλεσμα να καταστραφεί και μία πόρτα.

Από τα γιουχαϊσματα δεν γλίτωσαν και ο δήμαρχος της πόλης Στάθης Θεοδωρακόπουλος, όσο και ο αντιδήμαρχος κ. Φιλιππόπουλος αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καμπέρης οι οποίοι δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις από τους διαδηλωτές, λόγω της συνεργασίας του Κώστα Σπηλιόπουλου με την παράταξη Θεοδωρακόπουλου στις δημοτικές εκλογές. Τα αίματα αναψαν περισσότερο όταν έφτασε στο γυμναστήριο και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας τον οποίο οι διαδηλωτές αποκάλεσαν «απατεώνα και πουλημένο» λόγω της φιλικής του σχέσης με τον υφυπουργό Άμυνας, Κώστα Σπηλιώπουλο.

Μέσα σε όλα αυτά να σημειώσουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησαν και οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Κατερίνα Θάνου.


Με πληροφορίες από το Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: