Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Είδε στο Μαξίμου Μπόμπολα, Ψυχάρη


Συναίνεση και από μεγαλοεκδότες ζητάει ο Παπανδρέου

Τη συναίνεση και των μεγαλοεπιχειρηματιών των ΜΜΕ ζητάει ο πρωθυπουργός, λίγες ώρες πριν κορυφωθεί η απεργιακή θύελλα του επόμενου διημέρου.

 

Χθες, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με δύο από τους μεγαλομετόχους του τηλεοπτικου σταθμού Mega Channel, τους: Στ. Ψυχάρη και Γ. Μπόμπολα, οι οποίοι τυγχάνουν και ιδιοκτήτες δύο μεγάλων φυλοκυβερνητικών εφημερίδων.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, στη συνάντηση επρόκειτο να παρευρεθεί και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, επίσης μεγαλομέτοχος του ίδιου καναλιού, ο οποίος όμως δεν παρέστη.
Στη συνάντηση ο Γ. Παπανδρέου ενημέρωσε τους δύο επιχειρηματίες για την κατάσταση που διαμορφώνεται ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε και ζήτησε υποστήριξη, στο πλαίσιο του "αρραγούς μετώπου" , για το οποίο έκανε λόγο, μετά την έκτακτη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως έγινε γνωστό ο πρωθυπουργός σκοπεύει να ζητήσει συνάντηση και με άλλους ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ μετά το ραντεβού με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Α. Σαμαρά, θα επιδιώξει συναντήσεις και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: