Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Βάσω Παπανδρέου: "Ψηφίζω το άρθρο 37 και έχω συνειδησιακό πρόβλημα"

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Βάσω Παπανδρέου: "Ψηφίζω το άρθρο 37 και έχω συνειδησιακό πρόβλημα"

Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να μην δοθεί η η 6η δόση, είπε η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας την Πέμπτη στη Βουλή, πριν από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, προϊδεάζοντας ουσιαστικά για το «ναι» στο άρθρο 37 κατά τη βραδινή ψηφοφορία.
Όπως ανέφερε στην ομιλία της η κ. Παπανδρέου, είχε το βράδυ της Τετάρτης συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κατά την οποία ο κ. Παπανδρέου της ανέφερε ότι εάν δεν ψηφισθούν όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου κινδυνεύει να μην δοθεί η 6η δόση.
Ψηφίζω και έχω συνειδησιακό πρόβλημα, τόνισε η κ. Παπανδρέου προσθέτοντας πως είναι «η τελευταία φορά».
Μετά τις αποφάσεις της Κυριακής, συνέχισε, πρέπει οπωσδήποτε να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες. «Δεν πάει άλλο» είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για το άρθρο 37 είπε ότι «αποδιοργανώνει περαιτέρω τις εργασιακές σχέσεις».
Ο βουλευτής Β' Πειραιώς Δημήτρης Λιντζέρης δήλωσε ότι ψηφίζει το νομοσχέδιο τονίζοντας ότι πρόκειται για «ψήφο ανάγκης και αναμονής για λυτρωτικές πρωτοβουλίες και όχι για ψήφο εμπιστοσύνης και αποδοχής».
Κάλεσε τον πρωθυπουργό να απευθυνθεί στον λαό και στις πολιτικές δυνάμεις και να δώσει τις πραγματικές διαστάσεις της οικονομίας.
«Οι κομματικοί ανταγωνισμοί και οι προσωπικές φιλοδοξίες πρέπει να παραμεριστούν, είναι ώρα εθνικού χρέους» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «αυτό αφορά και τον κ. Αντώνη Σαμαρά, του οποίου η τυφλή άρνηση τον εκθέτει ανεπανόρθωτα».

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: