Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση στον Μόσιαλο γιατί «τόλμησε» να μιλήσει για προνόμια βουλευτών!

Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2011 13:20:43  
 
 
Τα λεχθέντα του Ηλία Μόσιαλου, χθες, περί προνομίων των βουλευτών, ενόχλησαν τόσο πολύ κάποιους εκ των συναδέλφων του, οι οποίοι (θεωρώντας προφανώς ότι σπάει την... ομερτά)  του επιτέθηκαν λεκτικά στο εντευκτήριο της Βουλής.


Πρώτος ο Γιάννης Διαμαντίδης: «Είναι απαράδεκτα αυτά που λες.  Προσβάλλεις τους Υπουργούς και τους βουλευτές.  Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία, απολογούμαστε συνεχώς και εσύ έρχεσαι και μιλάς για βουλευτικά προνόμια».

Τη σκυτάλη πήρε η Σούλα Μερεντίτη: «Το εντευκτήριο είναι χώρος προνομίων βουλευτών», είπε και αποχώρησε (μεγαλοπρεπώς) από το χώρο.

Ο Μόσιαλος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και πήγε για καφέ στο καφενείο της Βουλής, μαζί με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργο Ελενόπουλο.

Στο εντευκτήριο έσπευσε ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος ο οποίος φέρεται να έκανε τη διφορούμενη δήλωση «είμαι λαϊκός πρόεδρος και είμαι με τους λαϊκούς βουλευτές».

Μπορεί να διαφωνούμε σε αρκετά με τον Η. Μόσιαλο- δεν κατανοούμε όμως προς τι η αγανάκτηση των βουλευτών. Μήπως δεν έχουν προνόμια; Αν όντως το πιστεύουν, ας βγούνε στις εκλογικές τους περιφέρειες να το πούνε και ας υποστούν τις... συνέπειες.

Και μιας και μιλάνε για εκλογικές περιφέρειες, θυμίζουμε ότι η Σούλα Μερεντίτη εκλέγεται στα Τρίκαλα- ιδιαίτερη πατρίδα του Ηλία Μόσιαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: