Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011


Θωρακίζουν την ΕΛ.ΑΣ ενόψει φθινοπώρου... Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω;
            Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το « Πρώτο Θέμα», το οπλοστάσιο της ΕΛ.ΑΣ. θα εμπλουτιστεί με καινούρια, πιο αποτελεσματικά ( διάβαζε δολοφονικά) όπλα.
            Στα επιχειρησιακά σχέδια καταστολής  της ΕΛ.ΑΣ. θα προστεθεί η χρήση του ειδικού οχήματος εκτόξευσης νερού κατά των διαδηλωτών. Οπως είναι γνωστό, η πίεση είναι τέτοια που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των διαδηλωτών.
            Επίσης επαναξετάζεται η χρησιμοποίηση εκπαιδευμένων σκύλων που αγοράστηκαν πριν από δύο χρόνια
            Ανασύρουν από τα συρτάρια τα σχέδια για τη χρήση όπλων με χρωμόσφαιρες ή πλαστικές σφαίρες, αλλά και χειροβομβίδες από καουτσούκ.
            Επίσης οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. ζητάνε να αγοραστεί ένας ακόμα φράκτης από πλεξιγκλάς, όπως αυτός που είχε στηθεί στις τελευταίες διαδηλώσεις στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Βας.Σοφίας.
            Εννοείται πως λεφτά για τους μηχανισμούς καταστολής υπάρχουν. Χρήματα όμως για να είναι ασφαλή και σωστά συντηρημένα τόσο τα περιπολικά όσο και οι μηχανές της Αστυνομίας δεν υπάρχουν. Χρήματα για την αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων για την προστασία των αστυνομικών δεν υπάρχουν. Χρήματα για την επάνδρωση του Α.Τ.Πάρου με έμψυχο δυναμικό δεν υπάρχουν... Μακρύς ο κατάλογος με τα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
            Μην έχετε αυταπάτες. Ετσι λειτουργούσαν πάντα. Πόσο μάλλον τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι. Το κράτος τους πάνε να προφυλάξουν από τον « εχθρό» εργαζόμενο που θέλει να διεκδικήσει.
            Επειδή το φθινόπωρο προβλέπεται καυτό παίρνουν...τα μέτρα τους για να καταστείλουν τους επερχόμενους αγώνες των εργαζομένων.
            Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλα αυτά τα μέτρα καταστολής την αδυναμία τους μαρτυράνε...

                                                                                                Κ.Ο.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
                                                                                                             ΙΟΥΛΙΟΣ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: