Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μεσίστιες οι σημαίες για τον Αντιπύραρχο Κωσταντίνο Καστρή

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Μεσίστιες οι σημαίες για τον Αντιπύραρχο Κωσταντίνο Καστρή
Μεσίστιες θα κυματίζουν αύριο σε ένδειξη πένθους οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής με εντολή  του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου 49χρονου Αντιπύραρχου Κωσταντίνου Καστρή αλλά και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας στάθηκε στην αυτοθυσία και την αυταπάρνηση του διοικητή της Πυροσβεστικής Γυθείου και έκανε λόγο για αρετές που «μας συγκινούν και μας φέρνουν αντιμέτωπους με το αδιαμφισβήτητο καθήκον μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να είναι το τελευταίο θύμα στα μέτωπα της φωτιάς».

«Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Αντιπυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η θυσία του την ώρα του καθήκοντος μας υπενθυμίζει τη συλλογική μας ευθύνη να προστατεύσουμε την κοινή μας κληρονομιά, τον φυσικό πλούτο της χώρας μας. Ας είναι το τελευταίο θύμα που θρηνούμε σε αυτήν την προσπάθεια» σημείωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια εξέφρασαν και τα υπόλοιπα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: