Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

        ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ  
Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι «Φίλοι της Πάρου», σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωσή τους στο νησί, η οποία θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011, στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο SWISS ΗΟΜΕ κοντά στην Νάουσα.

Στην εκδήλωση θα δοθούν οι διακρίσεις των ΦτΠ για το 2011. Φέτος οι ΦτΠ αποφάσισαν να διακρίνουν τον ιστότοπο "Paros life" και το περιοδικό "Παριανά" για την συμβολή τους στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

Την εκδήλωση έχουν κληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ραγκούσης, οι βουλευτές των Κυκλάδων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών όλων των βαθμών., ο Δήμαρχος Παρίων κ. Χ. Βλαχογιάννης, οι τοπικές αρχές του νησιού κ.α. οι οποίοι και θα πραγματοποιήσουν την απονομή.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για όλους τους «Φίλους της Πάρου» να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αυτή.

Οι γεύσεις που θα απολαύσετε  θα είναι Παριανές ενώ θα υπάρχει και Μουσικό Πρόγραμμα με Ελληνική και ξένη μουσική και τραγούδια. Στον χώρο της εκδήλωσης θα μπορέσετε επίσης να θαυμάσετε μερικές από τις περίφημες "καράβες" που φιλοτέχνησαν τα παιδιά της Νάουσας μαζί με τον Μανώλη Σομαρίπα και τους  φίλους  του.

Τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν για την ενίσχυση κυρίως του μη κερδοσκοπικού συλλόγου των ΑΜΕΑΙ (Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες –Ικανότητες)  της Πάρου.  Η ενίσχυση του έργου του συλλόγου θα εξαρτηθεί από τις εθελοντικές προσφορές και δωρεές των ευαισθητοποιημένων πολιτών και ιδρυμάτων.  Γι αυτό η συμμετοχή στη «Παριανή βραδιά» καθορίστηκε, στο χαμηλό ποσό των € 25 κατ’ άτομο, με την ελπίδα ότι όσοι μπορούν,  θα προβούν και σε δωρεές ή χορηγίες για την ενίσχυση του αξιοθαύμαστου έργου του συλλόγου ΑΜΕΑΙ.

09/07/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: