Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Γ. Μιχελάκης: "Ο κ. Μόσιαλος εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση"

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Γ. Μιχελάκης: "Ο κ. Μόσιαλος εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση"

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα των ταξί εξαπέλυσε σήμερα το βράδυ ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκης, με αφορμή αυτή τη φορά την δήλωση κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Μόσιαλου,  με την οποία προανήγγειλε κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων από τον υπουργό Υποδομών κ. Γ. Ραγκούση και διαβούλευση με τους αυτοκινητιστές.

«Ο κ. Μόσιαλος απέδειξε σήμερα ότι εκπροσωπεί μια διαλυμένη κυβέρνηση, χωρίς συνέπεια και συνέχεια. Με τη δήλωσή του για το θέμα των ταξί, ουσιαστικά αδειάζει τον κ. Ραγκούση, αφού μιλά για “απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες”, πράγμα που αρνείται ο αρμόδιος υπουργός. Αλλά και διότι υπόσχεται, αντ’ αυτού, ότι ο κ. Ραγκούσης θα καταθέσει “σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκεκριμένες προτάσεις”» υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε και σε «πολλά ερωτήματα» που υπάρχουν για το ίδιο ζήτημα και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση επέδειξε «ανευθυνότητα».    Επιτέλους, πόση ανευθυνότητα χρειάζεται για να προκαλέσει κανείς τόσο κακό στην οικονομία και το κοινωνικό σύνολο χωρίς να ξέρει τι θέλει να κάνει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: