Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αλλαγές στο Μεσοπρόθεσμο από τον Βενιζέλο

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Αλλαγές στο Μεσοπρόθεσμο από τον Βενιζέλο 
 

Η αύξηση στο 5% του υψηλότερου συντελεστή για την έκτακτη εισφορά, σε ό,τι αφορά τα εισοδήματα του πολιτικού προσωπικού της χώρας και των αξιωματούχων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της δημόσιας διοίκησης, καθώες και η μείωση του αφορολόγητου ορίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες, είναι μεταξύ των αλλαγών της τελευταίας στιγμής που πρότεινε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στον ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τη συζήτηση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και δεν θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να συζητήσει αναλυτικά τα μέτρα του εφαρμοστικού νόμου με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν διαρροές κατά την ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου στα τέλη του μήνα.

Πάντως αύριο, θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Επίσης, θα γίνει η δεύτερη ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Στην Ολομέλεια της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Τέλος, την Τρίτη θα αρχίσει στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου, ο οποίος θα πρέπει να ψηφιστεί έως τις 30 Ιουνίου.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: