Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Έρχεται "τσουνάμι" εξελίξεων

Χθες η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου προέβλεψε «τσουνάμι εξελίξεων». Υποστήριξε ότι η Ελλάδα απέχει ελάχιστα από το βάραθρο μίας πτώσης «και αυτό το ξέρουμε πολύ καλά» και ζήτησε «να βγουν τώρα όλες οι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές δυνάμεις από τον εγωιστικό εγκλωβισμό τους και να λειτουργήσουμε άμεσα για τη σωτηρία της πατρίδας».

Η κυρία Διαμαντοπούλου έστειλε και μήνυμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης: «Για όλους μας θα ήταν ιστορικά ασυγχώρητο να μην βλέπουμε αυτό που έρχεται και να μην προετοιμάσουμε τη χώρα».

Επεσήμανε ότι «το υπουργείο Παιδείας δεν είναι το υπουργείο Οικονομικών και οι ανακοινώσεις και οι επιλογές δεν πρόκειται βεβαίως να καθορίσουν το αν θα κηρύξουμε ή όχι πτώχευση την 15η Ιουλίου» και προσέθεσε ότι «αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας από εμάς, ο κάθε πολιτικός, ο κάθε υπουργός, σε οποιοδήποτε υπουργείο βρίσκεται, να αδρανεί».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου από προσωπικές στρατηγικές δελφίνων: «Οποιαδήποτε προσωπική επιδίωξη πρέπει να υποταχθεί στη συλλογική ανάγκη. Ειδάλλως δεν καταλαβαίνουμε πού βρισκόμαστε.


Δεν είμαστε μικρά παιδιά να μας καθοδηγήσει ο Πρωθυπουργός πώς πρέπει να φερόμαστε και προπαντός δεν μπορώ να κατανοήσω πώς κάποιοι με τις πράξεις τους δείχνουν ότι σκέπτονται πώς θα είμαστε μετά την ήττα. Αν έχουμε μία τέτοια λογική να σηκωθούμε να πάμε στα σπίτια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: