Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Και σήμερα στις πλατείες




   Νέα συγκέντρωση οργανώνουν σήμερα το απόγευμα (18.00) στην πλατεία Συντάγματος, ο λαός των “αγανακτισμένων”. Την Κυριακή οργανώνονται συγκεντρώσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

    Εξάλλου, για δύο ημέρες το κάλεσμα στην πλατεία Συντάγματος βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Παρέες νέων, οικογένειες, ηλικιωμένοι, σχολικές τάξεις με δασκάλους, ποδηλάτες, έδωσαν το "παρών" στη μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας των απλών πολιτών, για την οικονομική πολιτική, αυτών που δεν θέλουν να μπουν κάτω από σημαία κόμματος, ή συνδικάτων.

    Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκε, χθες, το πλήθος κάποιους, που εμφανίστηκαν με σημαία του ΚΚΕ. Αντίθετα, με επιφωνήματα θαυμασμού παρατηρούν οι διαδηλωτές μία άλλη σημαία, αυτή της Ιταλίας, που φέρει επάνω στα ιταλικά το σύνθημα "σιωπή, μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς".

    Στη Θεσσαλονίκη, ειρηνικά συνέχισαν, την Πέμπτη και για δεύτερη μέρα, την κινητοποίηση τους οι "Αγανακτισμένοι" στον Λευκό Πύργο. Οι διαδηλωτές είχαν αναρτήσει ένα πανό κοντά στην είσοδο του Λευκού Πύργου, που γράφει "πωλείται", εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις αποκρατικοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: