Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στο στόχαστρο επίδοξων ληστών η Αγία Τριάδα

 


Ο συναγερμός της Αγίας Τριάδας Λευκών απέτρεψε τους επίδοξους ληστές που προσπάθησαν, 2,5 ώρες μετά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου 2011, να ανοίξουν την κεντρική είσοδο και να μπουν στον Ιερό Ναό.
Ο συναγερμός χτύπησε και στην εταιρεία στην Αθήνα. Η εταιρεία ειδοποίησε τηλεφωνικά τον επίτροπο Μαρή Ιατροπούλη και τον Πατήρ Γεώργιο Τριαντάφυλλο. Τον ήχο από τον συναγερμό άκουσε και ο κ. Λουκάς Χανιώτης πρώην επίτροπος της Αγίας Τριάδας Λευκών και πρώην Κοινοτάρχης Λευκών, ο οποίος μένει πλησίον της εκκλησίας.
Οι επίδοξοι ληστές, που άνοιξαν την πόρτα χωρίς να καταστρέψουν την κλειδαριά, με το άκουσμα του συναγερμού τράπηκαν σε φυγή.
Πρώτος έφτασε στην εκκλησία ο κ. Χανιώτης και ακολούθησαν ο επίτροπος Ιατροπούλης και ο πατήρ Τριαντάφυλλος. Έπειτα από σύντομη έρευνα που έκαναν δεν διαπίστωσαν να λείπει κάτι.

Την Κυριακή το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παροικιάς ανέβηκαν μέχρι τις Λεύκες και συνέλεξαν στοιχεία. Να σημειώσουμε πως στο Αστυνομικό Τμήμα της Παροικιάς δεν υπάρχει εξειδικευμένος αστυνομικός που να παίρνει αποτυπώματα…

Πριν τρεις εβδομάδες περίπου άγνωστος-οι άνοιξαν ξημερώματα δυο καταστήματα εστιάσεως στην είσοδο των Λευκών. Χρήματα δεν πήραν γιατί δεν υπήρχαν.
Είναι γεγονός πως οι Λεύκες -και δεν είναι το μοναδικό χωριό της Πάρου- βρίσκονται χωρίς αστυνομική προστασία με αποτέλεσμα οι επίδοξοι ληστές ανενόχλητοι να επιχειρούν και να ανοίγουν καταστήματα ή και σπίτια ακόμα και μέσα στο χωριό κυρίως την χειμερινή περίοδο…
Αναδημοσίευση απο το blog Λευκιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια: