Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Με αφορμή την πρόσφατη κλοπή στην αγορά της Παροικιάς

Τις προάλλες έκλεψαν περίπου 40 ζευγάρια παπούτσια από κατάστημα, που βρίσκεται στην παραδοσιακή αγορά της Παροικιάς.

Το κατάστημα διαθέτει είσοδο στο δρόμο της αγοράς και μια μικρότερη  στο πίσω μέρος του καταστήματος που επικοινωνεί με τον παράλληλο προς την αγορά δρόμο. Η πίσω πόρτα καλύπτεται από σιδεριά, που αφήνει όμως ένα κενός από το οποίο πέρασαν οι δράστες.

Όπως πληροφορηθήκαμε η σήμανση δεν επισκέφτηκε το μαγαζί και ο επιχειρηματίας κατέθεσε μηνύσει κατ΄αγνώστων.

Με αφορμή και αυτό το συμβάν, επανερχόμαστε απευθυνόμενοι και πάλι στο Δήμο τον οποίο καλούμε να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Οι δημότες ανησυχούν, αισθάνονται ανασφαλείς, και ζητούν ενημέρωση και καθοδήγηση περί του πρακτέου. 
Εμείς επαναφέρουμε αυτούσια την πρότασή μας, από προηγούμενο σχόλιό μας.

«Κάποιος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία μιας σύσκεψης με μοναδικό αντικείμενο συζήτησης την έξαρση της εγκληματικότητας στο νησί. Και αυτός ο κάποιος, κατά τη γνώμη μας, είναι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο. Και αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να εκδηλωθεί αμέσως, τώρα. Σ΄ αυτή τη σύσκεψη ο Διοικητής του Α.Τ. και ο Λιμενάρχης Πάρου θα  ενημερώσουν  το Δημοτικό Συμβούλιο για το τι συμβαίνει στην Πάρο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία που προΐστανται και για το είδος της βοήθειας που θα μπορούσε να τους παρασχεθεί από το Δήμο, τους άλλους φορείς του νησιού και τους πολίτες.
Είναι βέβαιο, ότι από τη σύσκεψη αυτή θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και θα ληφθούν αποφάσεις που, εάν εφαρμοστούν, θα οδηγήσουν στην περιστολή της εγκληματικής δραστηριότητας στο νησί».

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. Απλά περιμένουμε την εκδήλωση κάποιας αντίδρασης στην εγκληματική δράση  που ενέσκηψε στο νησί μας και η οποία επί του παρόντος εντοπίζεται σε κλοπές σπιτιών και καταστημάτων και  σε ζωοκλοπές, με εξαίρεση την πρόσφατη επίθεση του κουκουλοφόρου στην Νάουσα που χτύπησε τη γυναίκα και της πήρε την τσάντα.

Αυτό το τελευταίο έπρεπε να μας είχε εξοργίσει και να μας είχε σηκώσει από τον αναπαυτικό μας καναπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: