Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο της οικογένειας Γκίκα

Λόγοι ηθικοί, ψυχολογικοί και προπαντός αντικειμενικοί επέβαλαν την αλλαγή του τόπου ταφής του αγαπημένου μας πατέρα και συζύγου Ιωάννη Γκίκα στο Γ’ Νεκροταφείο της Νίκαιας, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010. Ο Γιάννης μας αναπαύτηκε πια. Λίγα μόλις βήματα από το χώρο όπου στο παρελθόν είχε ταφεί και ο πατέρας του. Στα φιλόξενα χώματα της εργατομάνας Κοκκινιάς, δίπλα στον Μπελογιάννη και πολλούς άλλους αγωνιστές, που προσέφεραν με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση τη ζωή τους για το καλό του τόπου τους.
Η σύζυγος και τα παιδιά του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους εκείνους, οι οποίοι τον τίμησαν με τα λόγια, τις σκέψεις και το πένθος τους. Καθώς επίσης και όλους εκείνους, συμπατριώτες, φίλους και συντρόφους του, οι οποίοι μπόρεσαν τελικά να παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία, παρά τις αντίξοες συνθήκες και το εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την γνωστοποίηση της αλλαγής.
Ο Ιωάννης Γκίκας μπορεί να έφυγε από κοντά μας ως φυσική παρουσία, αλλά το έργο που άφησε πίσω του, στον τόπο που αγάπησε, θα μείνει πάντα για να θυμίζει το πέρασμά του από αυτή τη ζωή.
Παρασκευούλα, Νέστορας και Αναστάσης Γκίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: