Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η Γρηγορία διαψεύδει την είδηση για τους δημοτικούς υπαλλήλους

"Πάρος - ΑΞΙΑ" για Ν. Δελέντα και τις διαδόσεις του
«Η Δημοτική Παράταξη «Πάρος ΑΞΙΑ» με αφορμή διαδόσεις από τον κ. Ν. Δελέντα, υπάλληλο του Δήμου Πάρου, ενημερώνει πως είναι παντελώς ανυπόστατο και ψευδές ότι η κ. Γρηγορία Πρωτολάτη χαρακτήρισε τους υπαλλήλους του Δήμου Πάρου σαν τεμπέληδες, στις χτεσινές ανοιχτές ομιλίες της στον Πρόδρομο και τα Μάρμαρα.
Το σχετικό απόσπασμα του λόγου της, που είναι καταγεγραμμένο, έχει ως εξής: «Δεν μπορεί, σ' αυτό το νησί οι κάτοικοι να δουλεύουν και, την ίδια στιγμή, οι παράγοντες του δήμου να αδρανούν, να τεμπελιάζουν και να φλυαρούν σε γιορτές και πανηγύρια».
Τόσο η παράταξη «Πάρος ΑΞΙΑ», όσο και η κ. Γρηγορία Πρωτολάτη προσωπικά, σέβονται και τιμούν κάθε εργαζόμενο, πόσο μάλλον τους υπαλλήλους του Δήμου Πάρου, με τους οποίους και προσβλέπουν σε μία αγαστή συνεργασία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε τεμπέληδες ειναι ούτε με απόλυση κινδυνεύουν!Το εχει ξεκαθαρίσει η κ.Πρωτολάτη.

σκεπτόμενος πολίτης είπε...

Ηθελα να ξέρω τι θα γίνει στο Δήμο με όλους όσους "θα αντικαταστήσει ή θα διορίσει" Δεν θα υπάρχουν καρέκλες να κάτσουν... Από την μια λέει ότι οι υπάλληλοι δεν δουλεύουν όσο θα έπρεπε και από την άλλη όταν τους μίλησε τους είπε ότι δεν θα απασχολούνται με επιπλέον εργασίες εκτός της αρμοδιότητάς τους.... Δεν της έχει πει κανείς ότι όλες οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ???? Μάλλον δεν θα το ξέρει...