Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Είναι «τεμπέληδες» οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου μας;

Μας το μετέφεραν, ως βέβαιο και εμείς το μεταφέρουμε με επιφύλαξη: Η Γρηγορία μιλώντας χθες στα Μάρμαρα αναφερόμενοι στους δημοτικούς υπαλλήλους είπε: « …δεν μπορεί να δουλεύουν όλοι οι Παριανοί και οι δημοτικοί υπάλληλοι να είναι τεμπέληδες».
Εμείς δεν πιστεύουμε ότι η Γρηγορία διέπραξε τέτοιo λάθος. Δεν μπορεί να απέδωσε τέτοιο απαξιωτικό χαρακτηρισμό για το προσωπικό του δήμου μας, με το οποίο θα συνεργαστεί στενά για 4 ολόκληρα χρόνια, εάν εκλεγεί δήμαρχος.
Επειδή  η άλλη πλευρά το αξιοποιεί ήδη και το διακινεί προς πάσαν κατεύθυνση και δικαιολογημένα, εάν ο χαρακτηρισμός αληθεύει, η Γρηγορία οφείλει να διευκρινίσει, αν η φράση ειπώθηκε έτσι , όπως μας μεταφέρθηκε, ή υπήρξε παρανόηση.
Η πλευρά Βλαχογιάννη, γνωρίζει πολύ καλά την ποιότητα του προσωπικού του Δήμου μας και οφείλει να το δηλώσει δημόσια.
Ο Δήμος της Πάρου διαθέτει προσωπικό, που πολλοί δήμοι σ΄όλη την Ελλάδα θα το ζήλευαν.
Αυτό το προσωπικό με σωστή καθοδήγηση μπορεί να κάνει θαύματα. 
Η δημιουργία του ενιαίου δήμου της Πάρου, ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα και έγινε πραγματικότητα με σκληρή, επίπονη δουλειά και του προσωπικού του δήμου μας.

Γι΄αυτό δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αποκαλεί τεμπέληδες τούς ανθρώπους αυτούς που στήριξαν σε δύσκολους καιρούς την τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού μας.
Ελπίζουμε αυτοί που μας πληροφόρησαν για το απόσπασμα αυτό της ομιλίας της Γρηγορίας να μην το κατανόησαν σωστά. Ένα δελτίο τύπου από μέρους της παράταξής της θα έβαζε τέλος στα διάφορα που κυκλοφορούν  για «τεμπέληδες» δημοτικούς υπαλλήλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να το διασταυρώνετε πρώτα και μετά να γράφετε την κάθε αριστερή μπουρδολογία, ή να το διαψεύδετε άμεσα. μην γίνεσται και εσείς ...παπαγαλάκι.

Σκεπτόμενος πολίτης είπε...

Γιατί δεν τα είπε???? Αφου το διατυμπανίζει παντού..........