Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Οι φήμες επιμένουν για την αποχώρηση του Ηλία Κουντρομιχάλη

Και σήμερα οι φήμες που κυκλοφορούσαν στα διάφορα στέκια που συχνάζουν οι αργόσχολοι της πολιτικής,  αναφέρονταν στη βέβαιη αποχώρηση του Ηλία Κουντρομιχάλη.
Επαΐοντες του είδους έλεγαν, ότι, στη χθεσινή συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, ο πρώην Λιμενάρχης ζήτησε να του συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελείται από 47 περίπου υποψήφιους , με τους ελλείποντες, ώστε το ψηφοδέλτιο να είναι πλήρες.  Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε θα προχωρήσει σε δήλωση αποχώρησης από τον εκλογικό αγώνα.  

Και εμείς συμπληρώνουμε: Εάν τα πράγματα έχουν έτσι, τότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τη δήλωση αποχώρησης. 
Γιατί πώς είναι δυνατόν, μια τοπική οργάνωση, της οποίας το πολιτικό κύρος είναι περιορισμένο, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, να έχει βρει περίπου 26 υποψήφιους, με τις προβλεπόμενες ποσοστώσεις  και με έναν κορμό υποψηφίων συμβούλων που να πείθει για τη σοβαρότητα του ψηφοδελτίου;
Δύσκολα πράγματα απαιτεί ο υποψήφιος δήμαρχος από τα παιδιά της τοπικής, αν τα όσα λέγονται έχουν βάση.
Το βέβαιο είναι και το επαναλαμβάνουμε, ότι οι ευθύνες του βουλευτή του νομού μας, Γιάννη Βρούτση, είναι μεγάλες, που άφησε τα πράγματα στην τύχη τους.
Είναι έμπειρος πολιτικός και προφανώς  είχε καταλάβει τις πολιτικές αδυναμίες της τοπικής οργάνωσης. Γι αυτό  και έπρεπε, αδιαφορώντας για τους σταυρούς των προσεχών εκλογών, να ασχοληθεί με το κόμμα και με τις δημοτικές εκλογές της Πάρου.
Αυτό δεν το έπραξε, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας στην Πάρο να μην μπορεί να καταρτίσει ψηφοδέλτιο. Αυτό λέγεται «κατάντια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: