Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Κίνηση Ενεργών Πολιτών - Η πορεία για τις εκλογές συνεχίζεται

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε  η Κίνηση Ενεργών Πολιτών  επιβεβαιώνει τη συνάντηση Μανώλη Γλέζου – Γρηγορίας την οποία όμως υποβαθμίζει και τη χαρακτηρίζει  ως απλή κοινωνική συνάντηση.
 Αρνείται ότι ο Μανώλης Γλέζος μετέφερε πρόταση συνεργασίας και θεωρεί το δελτίο τύπου της παράταξης της Γρηγορίας «ενέργεια προσβλητική και απαξιωτική και αποκλείει κάθε παραπέρα συνέχιση των συζητήσεων»
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, «συνεχίζει την πορεία της προς τις εκλογές  με στόχο την αυτόνομη κάθοδο».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας στη χθεσινή κλειστή συνεδρίαση της κίνησης απομονώθηκε  και καταδικάστηκε η  συλλογιστική της όποιας συνεργασίας με την παράταξη της Γρηγορίας και αποφασίστηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να βρεθεί ο ελάχιστος αριθμός υποψηφίων που απαιτείται από το νόμο με στόχο την   αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές.
Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Κίνηση Ενεργών Πολιτών έχει ως εξής:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάρος,29/09/2010
Σήμερα 28/09/10 συναντήθηκε το Συντονιστικό της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου, για να ενημερωθεί και να συζητήσει για την συνάντηση με αντιπροσωπεία της παράταξης «Πάρος ΑΞΙΑ-Γρηγορία Πρωτολάτη».
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι την ώρα που οι 2 αντιπροσωπείες διερευνούσαν, υποτίθεται, «την δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ τους, με βασική αρχή ότι οι μόνοι κυρίαρχοι να αποφασίζουν για τον εαυτό τους και τα προβλήματα που τους απασχολούν, είναι οι ίδιοι οι πολίτες»,  η Παράταξη «Πάρος-ΑΞΙΑ» της Γρηγορίας Πρωτολάτη διακινούσε δελτίο, που όχι μόνο ανέτρεπε τα όσα δηλώνανε τα μέλη της στη συνάντηση αντιπροσωπειών, αλλά έφτανε μέχρι το σημείο να χρησιμοποιεί μια απλή κοινωνική συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο, για να εμφανίσει ότι εκείνος δήθεν μετέφερε πρόταση συνεργασίας της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου, υπονοώντας μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, την προσχώρηση στην Παράταξη της.
Θεωρούμε την ενέργεια της αυτή προσβλητική και απαξιωτική, που αποκλείει κάθε παραπέρα συνέχιση των συζητήσεων.
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου δηλώνει ότι συνεχίζει την πορεία της με στόχο την αυτόνομη κάθοδο της στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Καλούμε τις Παριανές και τους Παριανούς, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια τους, να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τις δημοτικές παρατάξεις που την εκπροσωπούν, για το μνημόνιο, την υποταγή στην Τρόικα, την καταπάτηση των κεκτημένων στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό, τον στραγκαλισμό του μέλλοντος του λαού μας.
Να εναντιωθούν στον «Καλλικράτη» που κρατικοποιεί την αυτοδιοίκηση, καταργεί την διοικητική και πολιτική της αυτοτέλεια και πολτοποιεί τον πολίτη οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά και υπηρετεί τον δικομματισμό.
Συμπαραταχθείτε και ενισχύστε τον Συνδυασμό της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥ για να αποφασίζουν οι πολίτες για τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: