Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση της Γρηγορίας στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών

Η Γρηγορία μέσω του γραφείου τύπου της Παράταξής της απαντά στην «Κίνηση Ενεργών Πολιτών» επιμένοντας στη «δική της αλήθεια».
Το δελτίο τύπου της Παράταξης  «Πάρος-ΑΞΙΑ», το  αλιεύσαμε από το πάντα καλά ενημερωμένο site του «Παριανού τύπου».
Από το δελτίο τύπου, το οποίο διαβάσαμε με προσοχή, προκύπτει ότι η συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης την πιθανή συνεργασία ανάμεσα στις δύο παρατάξεις πραγματοποιήθηκε.
Η πλευρά μάλιστα της Γρηγορίας ισχυρίζεται ότι το κείμενο, που έδωσε στη δημοσιότητα, είχε την έγκριση και της άλλης πλευράς.
Εμείς στεκόμαστε στο γεγονός της συνάντησης. Είναι δυνατόν να πραγματοποιείται συνάντηση ανάμεσα σε δύο  παρατάξεις με αντικείμενο τη συνεργασία, όταν  η μια παράταξη υπερθεματίζει υπέρ του «Καλλικράτη» και η άλλη τον αναθεματίζει;
Ποια ήταν τα κίνητρα αυτής της αντιφατικής πολιτικής πρακτικής; Αν είχε στόχο μια καρέκλα στο δημοτικό συμβούλιο, τότε μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλες αντιφατικές πολιτικές πρακτικές, αν η κίνηση δεν κατορθώσει να φτιάξει ψηφοδέλτιο.
Αλλά τότε προς τι όλα αυτά τα μαχητικά και ηχηρά, που εκτοξεύονται από την Κίνηση των Ενεργών Πολιτών κατά του Καλλικράτη και κατά του μνημονίου;

Η απάντηση της Γρηγορίας  στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών έχει ως εξής:

Πάρος ΑΞΙΑ
Η Δημοτική Παράταξη για την Πάρο «Πάρος ΑΞΙΑ» με έκπληξη ενημερώθηκε για το περιεχόμενο κειμένου που αναρτήθηκε  σε ιστοσελίδα με τον τίτλο «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου» με ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου 2010. Για αυτό το κείμενο έχουμε να δηλώσουμε:
Η ενημέρωση των συμπολιτών μας για οτιδήποτε λαμβάνει χώρο στο επίπεδο της τοπικής πολιτικής σκηνής και αφορά την παράταξή μας, αποτελεί συνειδητή και δεδηλωμένη αρχή μας, που εξυπηρετεί τη διαφάνεια στα κοινά και αποκλείει τις συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» με ανταλλάγματα.
Αυτήν ακριβώς την αρχή εξέφραζε και το χτεσινό δελτίο τύπου μας, που, σημειωτέον, δόθηκε στη δημοσιότητα αρκετές ώρες προτού τελειώσει η διερευνητική συνάντηση μας με την πλευρά του κ. Μ. Γλέζου και την «Κίνηση Ενεργών Πολιτών».
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη μεταστροφή της «Κίνησης Ενεργών Πολιτών», όταν μάλιστα από κοινού συμφωνήσαμε στη δημοσίευση ενημερωτικής ανακοίνωσης με εκατέρωθεν αποδεκτό κείμενο το οποίο δημοσιοποιήθηκε γύρω στις 17.00 από την  πλευρά μας το περιεχόμενο του οποίου δεν αμφισβητήθηκε ποτέ.
Είναι προφανές ότι κάποιο εσωτερικό πρόβλημα υπάρχει μεταξύ των μελών της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου το οποίο ευχόμαστε να το λύσουν. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να συμβάλουν για το καλό της Πάρου. Τους ευχαριστούμε για την πρόταση συνεργασίας που μας έκαναν, ακόμα κι αν δεν τελεσφόρησε με δική τους ευθύνη.
Γραφείο Τύπου
Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη
για την Πάρο «Πάρος ΑΞΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: