Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Οι μετρήσεις έφτασαν και στην Πάρο

Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Πάρο έχουν και «άρωμα» μετρήσεων των διαθέσεων του εκλογικού σώματος.
Οι μετρήσεις, τα γνωστά γκάλοπ, μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας, αφού, κατά συχνά διαστήματα, τα τηλέφωνα των σπιτιών μας χτυπούν για να ακουστούν οι φωνές των δημοσκόπων και οι ερωτήσεις τους.
Έτσι εις το εξής οι ανάγκες της Πάρου θα καθορίζονται και από δημοσκοπικά ευρήματα, που στόχο έχουν την καρέκλα ή την αναπαραγωγή της και όχι αυτά που πραγματικά χρειάζεται το νησί.
Επί του παρόντος πληροφορούμαστε ότι μια πρόσφατη μέτρηση καταγράφει πρώτη την Έπαρχο και δεύτερο με μικρή διαφορά το Δήμαρχο. Ακολουθεί ο Μανώλης Γλέζος και έπεται ο Ηλίας Κουντρομιχάλης και ο Κώστας Ροκονίδας.
Λεπτομέρειες για τη δημοσκόπηση αυτή δεν διαθέτουμε, αλλά, από τη στιγμή που δεν ανακοινώνονται επίσημα τα ευρήματα, ο εντολέας και το όνομα της εταιρείας που διενήργησε τη δημοσκόπηση, καλά θα κάνουμε να κρατάμε μικρό καλάθι.
Οι τάσεις του εκλογικού σώματος της Πάρου, λόγω του μικρού μεγέθους του, δεν απαιτούν δημοσκοπήσεις για να γίνουν γνωστές.
Μια βόλτα στα καφενεία και σε κάποια γραφεία που τα επισκέπτεται κόσμος αν κάνει κάποιος, εύκολα θα διαπιστώσει για το που πάει το πράγμα.
Γι΄ αυτό συνιστούμε στους εντολείς των δημοσκοπήσεων, που εν προκειμένω είναι οι δημοτικές παρατάξεις και οι επικεφαλής τους, να μη ξοδεύουν χρήματα χωρίς λόγο. Ας τα διαθέσουν κάπου που να πιάσουν τόπο.
Υπάρχουν φορείς στο νησί που έχουν μεγάλες ανάγκες και προσφέρουν κοινωνικό έργο. Ας τους αναζητήσουν. Μια τέτοια κίνηση θα τους βοηθήσει και επικοινωνιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: